x

Включване на обекти в МТБ Справочника

Включването на нови обекти в МТБ Справочника е важно както за нас, така и за всички потребители, а също и за тези търговци, които желаят техни обекти да присъстват сред полезната информация в този специализиран дъщерен сайт на МТБ-БГ. Затова в следващите редове ще опишем какво трябва да направите, ако желаете един или друг тип обект да бъде добавен в МТБ справочника.

За момента изпращане на такива материали е възможно само чрез email на адрес [email protected] , защото това дава добра възможност за обратна връзка и постигане на желаното качество на информацията. Маршрути с кратко описание ще публикуваме директно в МТБ Справочника. Маршрути с по-дълго описание и повече особености ще публикуваме в MTB-BG.com и съкратена версия в МТБ Справочника с линк към пълното описание. Отсечките ще публикуваме директно в МТБ Справочника. За тях е задължително да са придружени от GPS следа. Свържете се с нас на [email protected] за повече информация.

Можете да ни предложите Ваш видеоклип за публикуване чрез всеки канал за комуникация, който е удобен за Вас (email [email protected], съобщение във Facebook страницата ни, линк в специалната тема във форума на МТБ-БГ), но най-добре е да го направите чрез този специален формуляр: https://forms.gle/pbEcBhkpHg8e1rDLA. Чрез него можете да ни дадете разрешение да ползваме и други Ваши видеоклипове за разширяване на МТБ Справочника.
Възможно е за някои видеоклипове да преценим, че не са подходящи за МТБ справочика, но да ги публикуваме в рубриката „Видео“ на MTB-BG.com.

Ако сте собственик на магазин или сервиз и желаете да го видите сред обектите в МТБ Справочника, на първо място е необходимо да се свържете с нас чрез email [email protected] и ще получите подробна информация за тази възможност. След това сме предвидили удобен начин да ни предоставите необходимата информация.

Ако сте собственик на хотел, къща за гости, хижа, къмпинг, ресторант или друго място за настаняване и хранене и желаете да го видите сред обектите в МТБ Справочника, на първо място е необходимо да се свържете с нас чрез email [email protected] и ще получите подробна информация за тази възможност. След това сме предвидили удобен начин да ни предоставите необходимата информация.

На първо място е необходимо да се свържете с нас чрез email [email protected] и ще получите информация за тази възможност. След това сме предвидили удобен начин да ни предоставите необходимите данни.

Comments are closed.